Református templomtoronyban berendezett Galéria átadása

Tiszaszalkán 2017. 05. 12-én átadásra került a Református templomtoronyban berendezett Galéria. 

Az ünnepi megnyitón mindenki elismerését fejezte ki Márkus Noémi református lelkész Asszonynak, illetve kedves férjének, Márkus Csabának, akik sokat tettek a tárgyak, bibliák, képek, terítők, kelyhek bemutatásához. 

Még nem zárult le a gyűjtés, mert vannak akik ezt követően adják át személyes tárgyukat a bemutatásra. 

Az érdeklődők a látogatás előtt hívják Márkus Noémi lelkész asszony a 0630/9290560 telefonszámon.

HIRDETMÉNY

Tiszaszalka község önkormányzatának képviselő testülete értesíti a lakosságot, hogy a települési rendezési terv módosításával kapcsolatban lakossági Fórumot tart.

Az Önkormányzat - a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében a tájékoztatást településrendezési eszközök módosítására vonatkozó dokumentációját Tiszaszalka Község Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján (4831. Tiszaszalka, Bajcsy-Zs. u. 2.) megtekintheti.

A véleményezés módja:
A Képviselőtestület határozat szerinti Partnerek a hivatalban átvehető partneri adatlap kitöltésével bejelentkezhetnek a véleményezési eljárásba és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket. A kitöltött partneri adatlapot az Önkormányzat címére (4831 Tiszaszalka, Bajcsy-Zs. u. 2.) levélcímre szíveskedjenek megküldeni.

Tiszaszalka Község képviselő-testülete: Lakossági Fórumot tart 2017. április 19.-én (szerda) délután 14.00 órakor.

Helye: FALUHÁZA Tiszaszalka

A vélemények beérkezési határideje: 2017.április 26.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet és partnerségi egyeztetési szabályairól szóló határozata alapján teszem közzé.

Együttműködésüket előre is köszönöm.

Tiszaszalka, 2017. április 12.

Lapos István
polgármester

Csatolmányok
File
Download this file (Adatlap.doc)Adatlap.doc

Tisztelt Felhasználóink!

A rendkívüli hideg időjárás miatt, azzal a kéréssel fordulunk Tisztelt Felhasználóinkhoz, hogy segítsék a most soron következő januári leolvasási munkánkat azzal, hogy az aktuális vízmérő állást 2017.01.20-ig az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelentsék be:

•    Call Center: 06 40/180-124

•    személyesen az ügyfélszolgálaton

•    helyi vízóra leolvasó szakemberünknél

•    TRV Zrt. honlapján

Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük!

Szolnok, 2017.01.13.