HIRDETMÉNY

Tiszaszalka község önkormányzatának képviselő testülete értesíti a lakosságot, hogy a települési rendezési terv módosításával kapcsolatban lakossági Fórumot tart.

Az Önkormányzat - a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében a tájékoztatást településrendezési eszközök módosítására vonatkozó dokumentációját Tiszaszalka Község Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján (4831. Tiszaszalka, Bajcsy-Zs. u. 2.) megtekintheti.

A véleményezés módja:
A Képviselőtestület határozat szerinti Partnerek a hivatalban átvehető partneri adatlap kitöltésével bejelentkezhetnek a véleményezési eljárásba és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket. A kitöltött partneri adatlapot az Önkormányzat címére (4831 Tiszaszalka, Bajcsy-Zs. u. 2.) levélcímre szíveskedjenek megküldeni.

Tiszaszalka Község képviselő-testülete: Lakossági Fórumot tart 2017. április 19.-én (szerda) délután 14.00 órakor.

Helye: FALUHÁZA Tiszaszalka

A vélemények beérkezési határideje: 2017.április 26.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet és partnerségi egyeztetési szabályairól szóló határozata alapján teszem közzé.

Együttműködésüket előre is köszönöm.

Tiszaszalka, 2017. április 12.

Lapos István
polgármester

Csatolmányok
File
Download this file (Adatlap.doc)Adatlap.doc