Hírdetmény

Tájékoztatom Tiszaszalka község tisztelt lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Tiszaszalka község Képviselő-testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet alapján a településrendezési terv módosítása mellett döntött.

Módosítással érintett területek:

Az M3 autópálya nyomvonalának és kiszolgáló létesítményeinek rögzítése, módosítása a hatályos településrendezési eszközökben.

A veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról szóló 2021. évi XCIX. tv. alapján, értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági tájékoztatásunk kizárólag elektonikuson úton történik.

A partnerségi dokumentáció elkészült, mely a község honlapján (www.tiszaszalka.hu főoldal -> önkormányzat -> településrendezési dokumentumok fül alatt), az alábbi linken érhető el:

https://tiszaszalka.hu/onkormanyzat/telepulesrendezesi-dokumentumok

Javaslataikat, észrevételeiket a közétételt követő 15 napban, azaz 2021. december 20-ig kizárólag elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk.

Tiszaszalka, 2021. december 2.                                                                 

 

Tisztelettel:

Udvarhelyiné Deák Ildikó

polgármester sk.